~The Love of My Life~

By: ida nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Mar-2013 12:00 Email | Share | | Bookmark
~ A COMEBACK ~

The Family
It has been years that I came to this page. Out of the blue, I thought of continuing my entry here...luckily I still remember the login ID and the password Though there are many social networks emerged and still emerging, I found that fotopages is more satisfying than the others....so people, Hello!!! and enjoy my entry ya'll


Tuesday, 8-Jan-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
Iyad Awliya Dah Boleh Berjalan

Ni 1st time dia pandai naik 1 anak tangga & turun balik.
Tersengeh....
Selalunya ni tugas Kakak angkat dia turun..
View all 16 photos...
Iyad start melangkah pada Hari Raya Aidiladha haritu..tp disebabkan dia ada cikit penyakit 'M', dia jalan pun ikut his own phase....baru 2-3 hari ni dia giat berjalan, kalu jatuh pun bangun balik jalan...tp cam biasa, kalau nak cepat, i.e. nak kejar Abah/Ibu, atau nak main beriya2 dengan Kakak/Abang, dia akan terus merangkak dengan lajunya...hehehehe... Tapi bila dia jalan jek, Ibu tak sempat nak ambik gambar sebab Ibu pun excited nak tgk dia jalan. Almaklum, lantai umah kat mesia ni sumenya tiles, jadi kalu jatuh tu, manyak sakit woo...

Ahad 6 Januari 2008

Hari ni Iyad dah pandai 'bye bye' Abah masa Abah gi keje..congrats, dear!!








Friday, 4-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Ni Baru Pakai Uniform.

Balik sekolah terus try uniform.
Ibu, kawai (comel) tak Aqish?
Jom, Abah!
View all 5 photos...
Semalam baru dapat uniform Aqish. Hari ni dia lebih semangat lg nak gi sekolah, sebab suka sangat dapat baju kaler pinku (pink)...heheheh...



Thursday, 3-Jan-2008 03:21 Email | Share | | Bookmark
Afiqah Balqis Masuk Tadika...

Nak pakai bedak...
Sungguh2....
Boleh ke tu nak pakai tudung sendiri...
View all 19 photos...
Setelah 4 bulan balik ke Malaysia, dan setelah Ibu pun tak larat2 nak terangkan kat Aqish kenapa dia masih belum pergi2 sekolah lg, waktunya pun tiba, finally Aqish gi tadika. Sungguhlah happy anak Ibu tu...alhamdulillah, senang & tak nangis. 1st day sekolah tu Abah cuti half day sebab nak antar Aqish, kot2lah dia nangis, ingat nak tunggulah dia kejap kat sekolah, tp Ibu Abah plak yg Aqish suruh balik..hehehhe Suka tgk dia happy, walaupun takdelah opening ceremony yg beriya2 cam kat Jepun, she's still herself, the HAPPY GAL

Good Luck, DEAR!!!! Abah Ibu doakan yg terbaik untuk Aqish

p/s: Aqish gi sekolah, Mikail yg sedih, nak nangis...rasa lonely kot kakak takde..kwang, kwang, kwang Ibu cam biasa, sentimental gak Aqish takde...hmm...

Quote:
Alhamdulillah, selepas hampir 5 bln kat Mesia, baru dapat 'bersiaran' semula..better late than never, ya








Friday, 28-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Half A Decade Wedding Anniversary...

Gambar yg agak2 paling baru.
Dgn permata hati sulung...
Gambar masa Aidilfitri 2007
Today mark our 5th Anniversary....half-a-decade sounds like a very very longgggggggggg time

Happy Anniversary to my Darling Hubby May all your wishes come true, Insyaallah....

5 taun dulu

Walimatul Urus
Tarikh: 28 Disember 2002
Masa: 11.00 pagi
Tempat: Rumah Pengantin Perempuan (tapi ditukar ke Surau Al-Rahmaniah pd saat akhir atas permintaan kadi)
Nama Pengantin Perempuan : Afida Binti Haji Md. Yatim
Status: Bujang/ Belum pernah berkahwin
Nama Pengantin Lelaki: Mohd Sahrulnizam Bin Mohd. Ariff
Status: Bujang/ Belum pernah berkahwin

Sekarang
Tarikh: 28 Disember 2007
Masa: Bila-bila masa
Tempat: Rumah kami di PI
Nama Pengantin Lama: Afida Binti Haji Md. Yatim
Status: Berkahwin/ 3 anak
Nama Pengantin Lama: Mohd Sahrulnizam Bin Haji Mohd. Ariff
Status: Berkahwin/ 3 anak

Muhahahah...nostalgia terindah jgn mare




Quote:
Thank you to those who wish us via phone, epecially Abah & Mak


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net